Nieuws

 • Greentraps

  plug and play plaagdierbestrijding

  Lees meer
 • Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

  Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast.

  Lees meer
Meer nieuws

Prevoba Pest-scan : digitaal logboek online

Veel bedrijven nemen als het om ongedierte gaat liever geen risico’s. Eén incident kan een zorgvuldig opgebouwde reputatie ruïneren. Toch merken wij tijdens onze inspectierondes geregeld dat eerdere inspectierapporten niet terug te vinden zijn, of dat logboeken in zijn geheel zijn verdwenen. Met Prevoba Pestscan is dat verleden tijd.

Met Prevoba Pestscan logboek online weet u altijd wat in uw organisatie de actuele situatie is op het gebied van ongediertepreventie en -bestrijding. Tot in detail, op elk moment van de dag en overal waar u de beschikking heeft over een computer.

Betere inspecties, betere rapportages.

Het werkt als volgt. Wij voorzien de voor uw bedrijf belangrijke controlepunten ter plekke van een barcode en brengen ze in kaart op een digitale plattegrond. Tijdens de periodieke inspectierondes worden alle controlepunten gescand, beantwoorden wij voor elk controlepunt specifieke vragen en maken wij zo nodig aanvullende opmerkingen.

De inspecteur registreert zijn bevindingen op een pda (handcomputer) en neemt die door met de in uw organisatie verantwoordelijke contactpersoon. De gegevens worden  voorzien van de naam en handtekening van deze contactpersoon en draadloos verzonden naar Prevoba Ongediertebestrijding en Preventie-advies. De gegevens worden opgeslagen in uw persoonlijke Prevoba Logboek Online op  www.prevoba.nl.

Optimale controle met het Prevoba digitaal logboek online.

Prevoba Logboek Online is een persoonlijk digitaal logboek waarin systematisch alle voor uw organisatie relevante informatie op het gebied van plaagdierbeheersing wordt opgenomen. Zoals rapportages, gebruikte bestrijdingsmiddelen, gegevens over bestrijdingsacties, plattegronden van uw bedrijf, weringsadviezen en hygiëneproblemen. U ziet bijvoorbeeld precies waar de controlepunten staan, of er wel of geen activiteit is waargenomen en hoeveel er van het lokaas opgenomen is. Met het logboek maakt u moeiteloos analyses per periode en per controlepunt. U raadpleegt snel en gemakkelijk eerdere rapportages. Het logboek is bovendien waar en wanneer u maar wilt toegankelijk met uw persoonlijke inlogcode. Desgewenst kunt u ook afnemers en auditors toegang geven tot uw Prevoba digitaal Logboek Online, als onderdeel van uw kwaliteitszorg.

Waarom Prevoba logboek online?

U weet zeker dat alle in uw bedrijf essentiële controlepunten periodiek worden gecontroleerd op de aanwezigheid van plaagdieren.

 • U bent verzekerd van heldere en eenduidige standaardrapportages van hoge kwaliteit, waarop u altijd kunt teruggrijpen.
 • U kunt snel probleemgebieden in kaart brengen, inclusief de ernst van de problemen.
 • U hebt alle tools in handen om aan de wettelijke eisen te voldoen, ook op het gebied van hygiëne.
 • U hebt op elk moment zicht op gebruikte bestrijdingsmiddelen en bestrijdingsacties.
 • U kunt op elk moment diverse analyses uitvoeren.
 • Prevoba logboek online is geschikt voor elk bedrijf, van klein tot groot en voldoet aan diverse hygiënecodes zoals HACCP,AIB, BRC, IFS enz.

Nieuws

 • Greentraps

  plug and play plaagdierbestrijding

  Lees meer
 • Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

  Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Prevoba
Zwaluw 64
3435 AD Nieuwegein

030 - 605 1667
 • Diensten

  Diensten

  Prevoba levert innovatieve en betrouwbare oplossingen voor ongedierteproblemen bij bedrijven en particulieren

  Lees meer
 • Ongedierte

  Ongedierte

  De adviseur van Prevoba is er op getraint om insecten te herkennen en zo uw eigendom of voorraden te beschermen.

  Lees meer
 • Pest Scan Inloggen

  Pest Scan Inloggen

  Pest Scan Inloggen

  Inloggen

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.