Nieuws

 • Greentraps

  plug and play plaagdierbestrijding

  Lees meer
 • Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

  Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast.

  Lees meer
Meer nieuws

Last van zomerinsecten ?

30 maart 2017

Zomerinsecten

Door het warmere weer en de zachtere winters kunnen insecten beter de winter overleven.  Wespen, mieren, vliegen en muggen kunnen een ware plaag zijn in de zomer.  

Wespen

Wespen kunnen gemeen steken en kunnen onrustig worden als je in de buurt van het nest komt. Wespen zijn vooral te vinden  op plekken waar zoetigheid te vinden is, zoals terrassen of tijdens een barbecue. Veel mensen zijn ook allergisch voor het gif van de wesp. Dit kan zorgen voor heftige reacties. Voorkomen is beter dan genezen. Probeer al het voedsel af te dekken. Mocht je last hebben van een wespennest, neem dan spoedig contact op. Ga niet zelf aan de gang en maak nooit de in- en uitvlieg opening dicht!

Neem contact op!

Mieren

Zodra het warmer wordt is meestal de zwarte wegmier de eerste die zich meldt.  De nesten worden opgebouwd en de mieren gaan op zoek naar voedsel. Mieren zijn gek op zoetigheden en zijn dan ook met name te vinden in keukens en op plaatsen waar gegeten wordt. Om dit te voorkomen is een goede hygiëne vereist.  Houdt afval buiten bereik van mieren  en zorg ervoor dat gemorste etensresten snel worden opgeruimd. De overlast van mieren kan soms hardnekkig zijn. Er is dan professionele hulp nodig. Wij kunnen u daarbij helpen. 

Vliegen

Wie kent het niet? 's Zomers wat afval in de kliko doen en de vliegenlarven kruipen uit de kliko. Bij warme dagen is de overlast door vliegen dan ook groot. Vliegen dragen veel bacteriën met zich mee en kunnen daardoor voedsel besmetten. Probeer voedsel zo goed mogelijk af te dekken en plaats kliko's verder van de woning af. Plaats horren voor ramen en deuren. Heb je toch nog last van vliegen? Wij hebben daar een goede oplossing voor.

 

 

Nieuws

 • Greentraps

  plug and play plaagdierbestrijding

  Lees meer
 • Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

  Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Prevoba
Zwaluw 64
3435 AD Nieuwegein

030 - 605 1667
 • Diensten

  Diensten

  Prevoba levert innovatieve en betrouwbare oplossingen voor ongedierteproblemen bij bedrijven en particulieren

  Lees meer
 • Ongedierte

  Ongedierte

  De adviseur van Prevoba is er op getraint om insecten te herkennen en zo uw eigendom of voorraden te beschermen.

  Lees meer
 • Pest Scan Inloggen

  Pest Scan Inloggen

  Pest Scan Inloggen

  Inloggen

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.