BEL
DIRECT!

Bestrijding van houtborende insecten

Houtworm, boktor, spinthoutkever en bonte knaagkever of grote houtwormkever zijn houtborende insecten die uw houtwerk onherstelbaar kunnen aantasten. Bij Prevoba bent u aan het juiste adres voor een oplossing van de meest voorkomende bedreigingen van gebouwen en woningen. Prevoba is gespecialiseerd in het bestrijden van houtborende insecten, zwammen en schimmels. In vrijwel ieder gebouw spelen kapconstructies, balklagen en vloeren een belangrijke rol. Vaak wordt hier hout voor gebruikt. Hout is een natuur product en vormt vaak een onderkomen voor houtborende insecten zoals houtworm en boktor.

Daarnaast kan het hout ook aangetast worden door zwammen en schimmels.Vaak is hier vocht en slechte ventilatie de oorzaak van. Het beschermen van het hout en daarmee ook uw kapitaal tegen deze insecten en schimmels is specialistisch werk waarvoor vakkennis en speciale apparatuur voor nodig zijn. Prevoba is er in gespecialiseerd om uw eigendom te beschermen tegen deze houtvernielers. Dankzij vele jaren ervaring op het gebied van inspecteren en bestrijden, zijn wij in staat het hout weer voor een lange tijd te verduurzamen.

Wij geven op onze behandelingen een garantiecertificaat van 10 jaar.

Hoe herken ik houtworm?

Of je last hebt van houtworm is vaak te zien aan het boormeel wat uit de uitvliegopeningen komt. De larve van de houtworm boort gemiddeld drie jaar lang door het hout voordat hij uiteindelijk als kever uit het hout komt.

De sporen van houtworm ontdekt?

Wanneer je een vermoeden hebt van een houtworm probleem, kunt u onze hulp inschakelen. De bestrijdingsdeskundige van Prevoba voert een deskundige inspectie uit om vast te stellen wat voor soort insect er in het hout leeft.

Gratis inspectie houtvernielers

Als u er zeker van wilt zijn dat houten constructies vrij zijn van insecten en schimmels of bij een(vermoedelijke)aantasting van het hout, vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende inspectie aan.

Meest voorkomende houtborende insecten

  Houtworm
  Huisboktor
  Bonte knaagkever
  Spinthoutkever

Ons veelomvattende dienstenpakket levert onder meer:

  Bestrijden van houtborende insecten.
  Gebruik van toegelaten milieuvriendelijker water gedragen houtconserveringsmiddelen.
  Tien jaar garantie en een duurzame bescherming van uw houten constructies in uw kostbare pand.
  Bestrijden van houtrot verwekkende zwammen en schimmels; adviseren op bouwkundig gebied; vijf jaar garantie en een duurzame bescherming van uw pand tegen deze schadelijke zwammen en schimmels.
  Prevoba maakt gebruik van de nieuwste bestrijdingsmiddelen. 

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs: 06 - 524 811 55.

MUIZENBESTRIJDING

MUIZENBESTRIJDING

Prevoba is gespecialiseerd in het bestrijden en weren van muizen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie!

MEER INFORMATIE

VOGELWERING

VOGELWERING

Vogels kunnen heel veel schade aanrichten en voor veel overlast zorgen. Voor elk probleem en situatie hebben we een oplossing.

MEER INFORMATIE

Prevoba
PestScan
Digitale rapportage

PestScan is een digitaal rapportagesysteem. Hiermee kunt u altijd beschikken over de meest actuele gegevens omtrent de plaagdierpreventie en -bestrijding in uw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld controlerende instanties is het door middel van de PestScan duidelijk op wat voor manier u omgaat met de plaagdierbestrijding en -preventie.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-10-22

Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast. Uitwerpselen van vogels zijn vies...

Geplaatst op 2020-10-22

Laat muizen niet binnen

Het is koud buiten. Muizen zoeken de warmte op. Via spouwmuur openiningen kun...

Geplaatst op 2020-10-22

Bestrijding van houtaantastende insecten

Prevoba maakt gebruik van het nieuwste bestrijdingsmiddel Lignosan met de wer...

Deskundig en vriendelijk!

- Marieke Verdouw

Prima service tegen een vriendelijke prijs. Kortom een aanrader!

- Valentijn van den Burgh

Hans, bedankt voor je snelle service! Ik kan een ieder Prevoba aanbevelen.

- Jan de Vries