BEL
DIRECT!

Prevoba Pest-scan : digitaal logboek online

Uw persoonlijke online-portaal.

Wij voeren onze activiteiten uit met behulp van PestScan software, een digitaal platform voor alle registraties omtrent plaagdierbeheersing. Daarmee werken wij volgens de richtlijnen van IPM. Zo bent u als klant verzekerd van een aanpak die past bij IPM: Preventie, Monitoring, Beoordeling en Evaluatie.

Als u contractklant wordt bij ons krijgt u van ons toegang tot het online-portaal, wij noemen dit het klantportaal.  Het PestScan Klantportaal is ontworpen om te voldoen aan de meest voorkomende certificeringseisen in de voedingsindustrie, zoals BRC, IFS Food, HACCP en ISO22000. Het ondersteunt de strikte richtlijnen van deze normen door transparantie en gedetailleerde controle over uw plaagdierbeheer te bieden. Of het nu gaat om het bijhouden van vangstgegevens, het inzien van geplande bezoeken of het volgen van activiteiten per controlepunt, het portaal is ontwikkeld om aan deze specifieke eisen te voldoen. Daarnaast helpt het portaal bij het onderhouden van uw certificeringsdocumentatie, zo kunt u al uw documenten uploaden naar het portaal. Integrated Pest Management Het doel van geïntegreerd plaagbeheer is om duurzame, economisch haalbare, milieuvriendelijke en maatschappelijk aanvaardbare plaagbeheersstrategieën te bieden. Het biedt een evenwichtig systeem waarin zowel de economische als ecologische belangen worden behartigd. Permanent monitoring PestScan biedt bedrijven de mogelijkheid om te integreren met diverse systemen die betrekking hebben op digitale vallen. Denk hierbij aan systemen zoals eMitter, Traplinked, TrapMe en Xignal. Hiermee kan uw pand uitgerust worden met slimme vallen die u realtime van essentiële informatie voorzien. Dit verhoogt de efficiëntie van plaagdierbeheer en stelt u in staat om proactief te handelen bij eventuele ongewenste activiteit. Bent u geïnteresseerd in deze geavanceerde technologieën en de integratie ervan in het PestScan Klantportaal? Neem contact met ons op en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.

MUIZENBESTRIJDING

MUIZENBESTRIJDING

Prevoba is gespecialiseerd in het bestrijden en weren van muizen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie!

MEER INFORMATIE

HOUTWORMBESTRIJDING

HOUTWORMBESTRIJDING

Bij Prevoba bent u aan het juiste adres voor een oplossing van de meest voorkomende bedreigingen van gebouwen en woningen.

MEER INFORMATIE

VOGELWERING

VOGELWERING

Vogels kunnen heel veel schade aanrichten en voor veel overlast zorgen. Voor elk probleem en situatie hebben we een oplossing.

MEER INFORMATIE

Prevoba
Digitale rapportage

Prevoba PestScan is een digitaal rapportagesysteem. Hiermee kunt u altijd beschikken over de meest actuele gegevens omtrent de plaagdierpreventie en -bestrijding in uw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld controlerende instanties is het door middel van de PestScan duidelijk op wat voor manier u omgaat met de plaagdierbestrijding en -preventie.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-10-22

Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast. Uitwerpselen van vogels zijn vies...

Geplaatst op 2020-10-22

Laat muizen niet binnen

Het is koud buiten. Muizen zoeken de warmte op. Via spouwmuur openiningen kun...

Geplaatst op 2020-10-21

Last van zomerinsecten ?

Door het warmere weer en de zachtere winters kunnen insecten beter de winter ...

Deskundig en vriendelijk!

- Marieke Verdouw

Prima service tegen een vriendelijke prijs. Kortom een aanrader!

- Valentijn van den Burgh

Hans, bedankt voor je snelle service! Ik kan een ieder Prevoba aanbevelen.

- Jan de Vries

Het wespennest is vanmorgen vakkundig en snel behandeld. Bedrijf is zeer klantgericht en vriendelijk.

- Gerard Elbersen

Goed en kundig bedrijf.

- Andries van Eijk