BEL
DIRECT!

Prevoba Pest-scan : digitaal logboek online

Veel bedrijven nemen als het om ongedierte gaat liever geen risico’s. Eén incident kan een zorgvuldig opgebouwde reputatie ruïneren. Toch merken wij tijdens onze inspectierondes geregeld dat eerdere inspectierapporten niet terug te vinden zijn, of dat logboeken in zijn geheel zijn verdwenen. Met Prevoba Pestscan is dat verleden tijd.

Met Prevoba Pestscan logboek online weet u altijd wat in uw organisatie de actuele situatie is op het gebied van ongediertepreventie en -bestrijding. Tot in detail, op elk moment van de dag en overal waar u de beschikking heeft over een computer.

Betere inspecties, betere rapportages.

Het werkt als volgt. Wij voorzien de voor uw bedrijf belangrijke controlepunten ter plekke van een barcode en brengen ze in kaart op een digitale plattegrond. Tijdens de periodieke inspectierondes worden alle controlepunten gescand, beantwoorden wij voor elk controlepunt specifieke vragen en maken wij zo nodig aanvullende opmerkingen.

De inspecteur registreert zijn bevindingen op een pda (handcomputer) en neemt die door met de in uw organisatie verantwoordelijke contactpersoon. De gegevens worden  voorzien van de naam en handtekening van deze contactpersoon en draadloos verzonden naar Prevoba Ongediertebestrijding en Preventie-advies. De gegevens worden opgeslagen in uw persoonlijke Prevoba Logboek Online op  www.prevoba.nl.

Optimale controle met het Prevoba digitaal logboek online.

Prevoba Logboek Online is een persoonlijk digitaal logboek waarin systematisch alle voor uw organisatie relevante informatie op het gebied van plaagdierbeheersing wordt opgenomen. Zoals rapportages, gebruikte bestrijdingsmiddelen, gegevens over bestrijdingsacties, plattegronden van uw bedrijf, weringsadviezen en hygiëneproblemen. U ziet bijvoorbeeld precies waar de controlepunten staan, of er wel of geen activiteit is waargenomen en hoeveel er van het lokaas opgenomen is. Met het logboek maakt u moeiteloos analyses per periode en per controlepunt. U raadpleegt snel en gemakkelijk eerdere rapportages. Het logboek is bovendien waar en wanneer u maar wilt toegankelijk met uw persoonlijke inlogcode. Desgewenst kunt u ook afnemers en auditors toegang geven tot uw Prevoba digitaal Logboek Online, als onderdeel van uw kwaliteitszorg.

Waarom Prevoba logboek online?

U weet zeker dat alle in uw bedrijf essentiële controlepunten periodiek worden gecontroleerd op de aanwezigheid van plaagdieren.

  U bent verzekerd van heldere en eenduidige standaardrapportages van hoge kwaliteit, waarop u altijd kunt teruggrijpen.
  U kunt snel probleemgebieden in kaart brengen, inclusief de ernst van de problemen.
  U hebt alle tools in handen om aan de wettelijke eisen te voldoen, ook op het gebied van hygiëne.
  U hebt op elk moment zicht op gebruikte bestrijdingsmiddelen en bestrijdingsacties.
  U kunt op elk moment diverse analyses uitvoeren.
  Prevoba logboek online is geschikt voor elk bedrijf, van klein tot groot en voldoet aan diverse hygiënecodes zoals HACCP,AIB, BRC, IFS enz.

MUIZENBESTRIJDING

MUIZENBESTRIJDING

Prevoba is gespecialiseerd in het bestrijden en weren van muizen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie!

MEER INFORMATIE

HOUTWORMBESTRIJDING

HOUTWORMBESTRIJDING

Bij Prevoba bent u aan het juiste adres voor een oplossing van de meest voorkomende bedreigingen van gebouwen en woningen.

MEER INFORMATIE

VOGELWERING

VOGELWERING

Vogels kunnen heel veel schade aanrichten en voor veel overlast zorgen. Voor elk probleem en situatie hebben we een oplossing.

MEER INFORMATIE

Prevoba
PestScan
Digitale rapportage

PestScan is een digitaal rapportagesysteem. Hiermee kunt u altijd beschikken over de meest actuele gegevens omtrent de plaagdierpreventie en -bestrijding in uw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld controlerende instanties is het door middel van de PestScan duidelijk op wat voor manier u omgaat met de plaagdierbestrijding en -preventie.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-10-22

Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast. Uitwerpselen van vogels zijn vies...

Geplaatst op 2020-10-22

Laat muizen niet binnen

Het is koud buiten. Muizen zoeken de warmte op. Via spouwmuur openiningen kun...

Geplaatst op 2020-10-22

Bestrijding van houtaantastende insecten

Prevoba maakt gebruik van het nieuwste bestrijdingsmiddel Lignosan met de wer...

Deskundig en vriendelijk!

- Marieke Verdouw

Prima service tegen een vriendelijke prijs. Kortom een aanrader!

- Valentijn van den Burgh

Hans, bedankt voor je snelle service! Ik kan een ieder Prevoba aanbevelen.

- Jan de Vries