BEL
DIRECT!

Bestrijding houtborende insecten

De bestrijding houdt in dat van al het te behandelen houtwerk eventuele verf, lak, beits en/of waslagen zijn verwijderd en het is schoongemaakt van vuil en stof zodat de toe te passen vloeistof optimaal in het hout kan dringen.

Verder verdient het de aanbeveling dat de te behandelen ruimte leeg is, in ieder geval dienen voedingsmiddelen verwijderd te zijn. Niet te verwijderen stukken dienen evenals de vloerbedekking geheel afgedekt te worden.

Het hout zal vervolgens twee maal worden behandeld volgens de nat op nat methode. Dit houdt in dat het hout tweemaal wordt bespoten in èèn arbeidsgang waardoor de voorgeschreven hoeveelheid van het middel op het houtoppervlak wordt opgebracht en optimaal in het hout kan dringen.

Tijdens de behandeling en voordat een behandelde ruimte weer in gebruik wordt genomen, deze grondig ventileren en daarna nog, 4 uur niet langdurig in de behandelde ruimte verblijven.

De vloeistof dringt afhankelijk van de omstandigheden 5 à 10 mm in het hout waardoor uit eitjes komende larven bij het binnendringen in het hout gelijk gedood worden. Larven die voor de behandeling al aanwezig zijn en dieper in het hout zijn doorgedrongen, zullen hun cyclus afmaken en daarna naar het oppervlak komen om zich te verpoppen tot kever. Zodra deze larven of kevertjes in aanraking komen met het achtergebleven werkzame bestanddeel van het bestrijdingsmiddel zullen ook deze gedood worden.

MUIZENBESTRIJDING

MUIZENBESTRIJDING

Prevoba is gespecialiseerd in het bestrijden en weren van muizen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie!

MEER INFORMATIE

HOUTWORMBESTRIJDING

HOUTWORMBESTRIJDING

Bij Prevoba bent u aan het juiste adres voor een oplossing van de meest voorkomende bedreigingen van gebouwen en woningen.

MEER INFORMATIE

VOGELWERING

VOGELWERING

Vogels kunnen heel veel schade aanrichten en voor veel overlast zorgen. Voor elk probleem en situatie hebben we een oplossing.

MEER INFORMATIE

Zwambestrijding

Zwambestrijding

Prevoba heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bestrijden van zwam

Lees meer

Wespenbestrijding

Wespenbestrijding

Vakkundige en snelle wespenbestrijding door Prevoba.

Lees meer

Prevoba
Digitale rapportage

Prevoba PestScan is een digitaal rapportagesysteem. Hiermee kunt u altijd beschikken over de meest actuele gegevens omtrent de plaagdierpreventie en -bestrijding in uw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld controlerende instanties is het door middel van de PestScan duidelijk op wat voor manier u omgaat met de plaagdierbestrijding en -preventie.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2024-04-05

Flock off

Vogels verjagen met Flock Off; 100% effectief in iedere situatie!

Geplaatst op 2024-03-30

Rat in de stad

Wat kunnen we doen om overlast van ratten te voorkomen

Geplaatst op 2024-01-03

IPM Knaagdierbeheersing

Certificaat IPM Knaagdierbeheersing behaald.

Deskundig en vriendelijk!

- Marieke Verdouw

Prima service tegen een vriendelijke prijs. Kortom een aanrader!

- Valentijn van den Burgh

Hans, bedankt voor je snelle service! Ik kan een ieder Prevoba aanbevelen.

- Jan de Vries

Het wespennest is vanmorgen vakkundig en snel behandeld. Bedrijf is zeer klantgericht en vriendelijk.

- Gerard Elbersen

Goed en kundig bedrijf.

- Andries van Eijk