BEL
DIRECT!

Digitale Muizen - of Rattenklem van prevoba

Prevoba maakt gebruik van Greentraps. Greentraps is een draadloze oplossing en werkt op het gsm netwerk, die u 24/7 in realtime waarschuwt over knaagdieractiviteit. In de Greentraps zit een ingebouwde simkaart die altijd het beste GSM-signaal opspoort voor het snel doorgeven van de positie en de status van de val.

Indien er activiteit is waargenomen wordt er automatisch een alarm verzonden naar de server, die een e-mail genereert en naar prevoba stuurt met alle informatie die nodig is om de situatie af te handelen.

De vallen kunnen eenvoudig in bestaande lokaas- of vangstations rond elke faciliteit worden geplaatst - zowel binnen als buiten. De installatie en bediening zijn "plug & play. Dé Plug-and-Play oplossing voor duurzaam en adequaat plaagdiermanagement.

Innovatief in plaagdierbestrijding

MUIZENBESTRIJDING

MUIZENBESTRIJDING

Prevoba is gespecialiseerd in het bestrijden en weren van muizen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie!

MEER INFORMATIE

HOUTWORMBESTRIJDING

HOUTWORMBESTRIJDING

Bij Prevoba bent u aan het juiste adres voor een oplossing van de meest voorkomende bedreigingen van gebouwen en woningen.

MEER INFORMATIE

VOGELWERING

VOGELWERING

Vogels kunnen heel veel schade aanrichten en voor veel overlast zorgen. Voor elk probleem en situatie hebben we een oplossing.

MEER INFORMATIE

Prevoba
Digitale rapportage

Prevoba PestScan is een digitaal rapportagesysteem. Hiermee kunt u altijd beschikken over de meest actuele gegevens omtrent de plaagdierpreventie en -bestrijding in uw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld controlerende instanties is het door middel van de PestScan duidelijk op wat voor manier u omgaat met de plaagdierbestrijding en -preventie.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-10-22

Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast. Uitwerpselen van vogels zijn vies...

Geplaatst op 2020-10-22

Laat muizen niet binnen

Het is koud buiten. Muizen zoeken de warmte op. Via spouwmuur openiningen kun...

Geplaatst op 2020-10-21

Last van zomerinsecten ?

Door het warmere weer en de zachtere winters kunnen insecten beter de winter ...

Deskundig en vriendelijk!

- Marieke Verdouw

Prima service tegen een vriendelijke prijs. Kortom een aanrader!

- Valentijn van den Burgh

Hans, bedankt voor je snelle service! Ik kan een ieder Prevoba aanbevelen.

- Jan de Vries