BEL
DIRECT!

Flock off, Vogels verjagen met Flock Off; 100% effectief in iedere situatie!

Flock Off is een revolutionaire, hightech en humane oplossing om te voorkomen dat vogels op constructies landen. Flock Off werkt direct en permanent. 

Flock Off kan helpen om de kosten, risico’s, gezondheidsrisico’s en schade veroorzaakt door vogels, EENS EN VOOR ALTIJD te elimineren!

Flock Off beïnvloedt de fysiologie van vogels waardoor dit het meest geavanceerde en betrouwbare oplossing is voor problemen met vogeloverlast.

 

 

Flock Off is een unieke oplossing voor het weren van vogels. Alleen Flock Off werkt direct op de fysiologie van de vogel. Op een wijze die niet schadelijk is voor de vogel wordt het navigatie syteeem verstoord.  Het dier zal daarom de plek waar Flock Off geïnstalleerd is mijden.

Bijkomend voordeel is dat Flock Off een oplossing biedt tegen alle dagvogels met territoriaal gedrag. Vaak zien we dat bij het verjagen van meeuwen de overlast daarna door duiven of kauwen wordt overgenomen. Gangbare methodes werken vaak tegen één vogelsoort, met Flock Off pakt u ze allemaal aan.

Vogels die territoriaal zijn ingesteld en vogels die migreren hebben een intern navigatiesysteem dat gebruikt maakt van de magnetische straling van de aarde. Een proteïne in hun lichaam maakt het voor deze vogels om een grid te “zien” van horizontale en verticale lijn vergelijkbaar met onze longitudionale en lattitudionale lijnen.

Flock Off verstoort dit met een electro-magnetisch krachtveld.

Vogels kunnen daardoor niet langer op uw gebouw landen. Het veld is onzichtbaar voor mensen en interfereert niet met draadloze communicatie netwerken zoals wifi of telefoonnetwerken.

Deze techniek heeft zich reeds bewezen in de praktijk. Ook u kunt permanent verlost worden van overlast veroorzaakt door vogels.

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs: 06 - 524 811 55.

 

 

terug

MUIZENBESTRIJDING

MUIZENBESTRIJDING

Prevoba is gespecialiseerd in het bestrijden en weren van muizen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie!

MEER INFORMATIE

HOUTWORMBESTRIJDING

HOUTWORMBESTRIJDING

Bij Prevoba bent u aan het juiste adres voor een oplossing van de meest voorkomende bedreigingen van gebouwen en woningen.

MEER INFORMATIE

VOGELWERING

VOGELWERING

Vogels kunnen heel veel schade aanrichten en voor veel overlast zorgen. Voor elk probleem en situatie hebben we een oplossing.

MEER INFORMATIE

Zwambestrijding

Zwambestrijding

Prevoba heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bestrijden van zwam

Lees meer

Wespenbestrijding

Wespenbestrijding

Vakkundige en snelle wespenbestrijding door Prevoba.

Lees meer

Prevoba
Digitale rapportage

Prevoba PestScan is een digitaal rapportagesysteem. Hiermee kunt u altijd beschikken over de meest actuele gegevens omtrent de plaagdierpreventie en -bestrijding in uw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld controlerende instanties is het door middel van de PestScan duidelijk op wat voor manier u omgaat met de plaagdierbestrijding en -preventie.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2024-04-05

Flock off

Vogels verjagen met Flock Off; 100% effectief in iedere situatie!

Geplaatst op 2024-03-30

Rat in de stad

Wat kunnen we doen om overlast van ratten te voorkomen

Geplaatst op 2024-01-03

IPM Knaagdierbeheersing

Certificaat IPM Knaagdierbeheersing behaald.

Deskundig en vriendelijk!

- Marieke Verdouw

Prima service tegen een vriendelijke prijs. Kortom een aanrader!

- Valentijn van den Burgh

Hans, bedankt voor je snelle service! Ik kan een ieder Prevoba aanbevelen.

- Jan de Vries

Het wespennest is vanmorgen vakkundig en snel behandeld. Bedrijf is zeer klantgericht en vriendelijk.

- Gerard Elbersen

Goed en kundig bedrijf.

- Andries van Eijk