BEL
DIRECT!

Last van zomerinsecten ?

Door het warmere weer en de zachtere winters kunnen insecten beter de winter overleven.  Wespen, mieren, vliegen en muggen kunnen een ware plaag zijn in de zomer.  

Wespen

Wespen kunnen gemeen steken en kunnen onrustig worden als je in de buurt van het nest komt. Wespen zijn vooral te vinden  op plekken waar zoetigheid te vinden is, zoals terrassen of tijdens een barbecue. Veel mensen zijn ook allergisch voor het gif van de wesp. Dit kan zorgen voor heftige reacties. Voorkomen is beter dan genezen. Probeer al het voedsel af te dekken. Mocht je last hebben van een wespennest, neem dan spoedig contact op. Ga niet zelf aan de gang en maak nooit de in- en uitvlieg opening dicht!

Neem contact op!

Mieren

Zodra het warmer wordt is meestal de zwarte wegmier de eerste die zich meldt.  De nesten worden opgebouwd en de mieren gaan op zoek naar voedsel. Mieren zijn gek op zoetigheden en zijn dan ook met name te vinden in keukens en op plaatsen waar gegeten wordt. Om dit te voorkomen is een goede hygiëne vereist.  Houdt afval buiten bereik van mieren  en zorg ervoor dat gemorste etensresten snel worden opgeruimd. De overlast van mieren kan soms hardnekkig zijn. Er is dan professionele hulp nodig. Wij kunnen u daarbij helpen. 

Vliegen

Wie kent het niet? 's Zomers wat afval in de kliko doen en de vliegenlarven kruipen uit de kliko. Bij warme dagen is de overlast door vliegen dan ook groot. Vliegen dragen veel bacteriën met zich mee en kunnen daardoor voedsel besmetten. Probeer voedsel zo goed mogelijk af te dekken en plaats kliko's verder van de woning af. Plaats horren voor ramen en deuren. Heb je toch nog last van vliegen? Wij hebben daar een goede oplossing voor.

MUIZENBESTRIJDING

MUIZENBESTRIJDING

Prevoba is gespecialiseerd in het bestrijden en weren van muizen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie!

MEER INFORMATIE

HOUTWORMBESTRIJDING

HOUTWORMBESTRIJDING

Bij Prevoba bent u aan het juiste adres voor een oplossing van de meest voorkomende bedreigingen van gebouwen en woningen.

MEER INFORMATIE

VOGELWERING

VOGELWERING

Vogels kunnen heel veel schade aanrichten en voor veel overlast zorgen. Voor elk probleem en situatie hebben we een oplossing.

MEER INFORMATIE

Zwambestrijding

Zwambestrijding

Prevoba heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bestrijden van zwam

Lees meer

Wespenbestrijding

Wespenbestrijding

Vakkundige en snelle wespenbestrijding door Prevoba.

Lees meer

Prevoba
Digitale rapportage

Prevoba PestScan is een digitaal rapportagesysteem. Hiermee kunt u altijd beschikken over de meest actuele gegevens omtrent de plaagdierpreventie en -bestrijding in uw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld controlerende instanties is het door middel van de PestScan duidelijk op wat voor manier u omgaat met de plaagdierbestrijding en -preventie.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2024-04-05

Flock off

Vogels verjagen met Flock Off; 100% effectief in iedere situatie!

Geplaatst op 2024-03-30

Rat in de stad

Wat kunnen we doen om overlast van ratten te voorkomen

Geplaatst op 2024-01-03

IPM Knaagdierbeheersing

Certificaat IPM Knaagdierbeheersing behaald.

Deskundig en vriendelijk!

- Marieke Verdouw

Prima service tegen een vriendelijke prijs. Kortom een aanrader!

- Valentijn van den Burgh

Hans, bedankt voor je snelle service! Ik kan een ieder Prevoba aanbevelen.

- Jan de Vries

Het wespennest is vanmorgen vakkundig en snel behandeld. Bedrijf is zeer klantgericht en vriendelijk.

- Gerard Elbersen

Goed en kundig bedrijf.

- Andries van Eijk