BEL
DIRECT!

Ongediertebestrijding Utrecht en omstreken

Prevoba is gespecialiseerd in ongediertebestrijding in Utrecht. Prevoba staat voor betrouwbare, snelle en vakkundige service in ongediertebestrijding in Utrecht.  We werken volgens de IPM methode. Door preventieve maatregelen te treffen zorgen wij voor een duurzame oplossing en een betaalbare dienstverlening. Niet alleen doet Prevoba ongediertebestrijding in Utrecht, maar ook in omliggende steden als Houten, Nieuwegein, Ijsselstein, Vianen etc. Prevoba voert ook ongedierte preventie uit in deze steden.

Wij zijn in het bezit van het KAD Keurmerk.

Sectoren

Door onze ruime ervaring met het bestrijden van ongedierte in Utrecht, hebben we voor ieder probleem met ongedierte een oplossing in huis. Wij voeren onze diensten uit bij bedrijven en instellingen in vrijwel alle sectoren maar ook bij particulieren. We zijn zeer resultaatgericht en gaan verder waar anderen ophouden.

Service overeenkomsten en preventieplannen op maat

Ongediertebestrijding en preventie op maat is belangrijk voor bedrijven en instellingen. Daarom bieden we service-overeenkomsten met ongediertebestrijding - en preventieplannen op maat aan. Deze plannen leggen we vast in het digitale logboek, prevoba pest scan. Ons digitale logboek sluit naadloos aan op de gestelde eisen ten aanzien van hygiënecodes als HACCP, AIB, IFS, BRC, GMP en M&S. Onze rapportages worden altijd met u besproken en worden vastgelegd in het digitale logboek. Desgewenst kunnen wij ook kwaliteitsinspecties uitvoeren.

Prevoba staat voor:

  Vakkundigheid
  Deskundigheid
  Communicatie
  Betrouwbare partner
  Milieubewuste aanpak

Onze bestrijdingsdeskundigen zijn KAD-EVM gecertificeerd

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u contact opnemen met eean onze adviseurs: 06 - 524 811 55.
 

Neem contact op!

 

MUIZENBESTRIJDING

MUIZENBESTRIJDING

Prevoba is gespecialiseerd in het bestrijden en weren van muizen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie!

MEER INFORMATIE

HOUTWORMBESTRIJDING

HOUTWORMBESTRIJDING

Bij Prevoba bent u aan het juiste adres voor een oplossing van de meest voorkomende bedreigingen van gebouwen en woningen.

MEER INFORMATIE

VOGELWERING

VOGELWERING

Vogels kunnen heel veel schade aanrichten en voor veel overlast zorgen. Voor elk probleem en situatie hebben we een oplossing.

MEER INFORMATIE

Prevoba
Digitale rapportage

Prevoba PestScan is een digitaal rapportagesysteem. Hiermee kunt u altijd beschikken over de meest actuele gegevens omtrent de plaagdierpreventie en -bestrijding in uw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld controlerende instanties is het door middel van de PestScan duidelijk op wat voor manier u omgaat met de plaagdierbestrijding en -preventie.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-10-22

Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast. Uitwerpselen van vogels zijn vies...

Geplaatst op 2020-10-22

Laat muizen niet binnen

Het is koud buiten. Muizen zoeken de warmte op. Via spouwmuur openiningen kun...

Geplaatst op 2020-10-21

Last van zomerinsecten ?

Door het warmere weer en de zachtere winters kunnen insecten beter de winter ...

Deskundig en vriendelijk!

- Marieke Verdouw

Prima service tegen een vriendelijke prijs. Kortom een aanrader!

- Valentijn van den Burgh

Hans, bedankt voor je snelle service! Ik kan een ieder Prevoba aanbevelen.

- Jan de Vries