BEL
DIRECT!

Ongediertebestrijding Vianen en omstreken

De medewerkers van Prevoba zijn experts in ongediertebestrijding in Vianen. Prevoba staat voor betrouwbare, snelle en vakkundige service in ongediertebestrijding in Vianen.  Door preventieve maatregelen te nemen zorgen wij voor een betaalbare dienstverlening en een duurzame oplossing. Niet alleen levert Prevoba ongediertebestrijding in Vianen, maar ook in omliggende steden als Utrecht, Houten, Nieuwegein, Ijsselstein etc. Prevoba voert ook ongedierte preventie uit in deze steden.

Sectoren

Door onze ruime ervaring met het bestrijden van ongedierte in Vianen, hebben we voor elk soort ongedierte een oplossing. Wij voeren onze diensten uit bij instellingen en bedrijven in vrijwel alle sectoren maar ook bij particulieren. We zijn zeer resultaatgericht en gaan verder waar anderen ophouden.

Service overeenkomst of een preventieplan op maat

Ongediertebestrijding en preventie op maat is belangrijk voor bedrijven en instellingen. Daarom bieden wij service-overeenkomsten met ongediertebestrijding - en preventieplannen op maat aan. Al deze plannen worden vastgelegd in het digitale logboek, prevoba pest scan. Dit digitale logboek sluit nauw aan op de gestelde eisen ten aanzien van hygiënecodes als HACCP, GMP, M&s, AIB en BRC. Onze rapportages worden altijd met u doorgenomen en worden vastgelegd in het digitale logboek. Ook voeren wij kwaliteitsinspecties uit.

Prevoba staat voor:

  Deskundigheid
  Vakkundigheid
  Betrouwbare partner
  Communicatie
  Milieubewuste aanpak


Onze bestrijdingsdeskundigen zijn KAD-EVM gecertificeerd

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs: 06 - 524 811 55.
 

Neem contact op!

 

MUIZENBESTRIJDING

MUIZENBESTRIJDING

Prevoba is gespecialiseerd in het bestrijden en weren van muizen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie!

MEER INFORMATIE

HOUTWORMBESTRIJDING

HOUTWORMBESTRIJDING

Bij Prevoba bent u aan het juiste adres voor een oplossing van de meest voorkomende bedreigingen van gebouwen en woningen.

MEER INFORMATIE

VOGELWERING

VOGELWERING

Vogels kunnen heel veel schade aanrichten en voor veel overlast zorgen. Voor elk probleem en situatie hebben we een oplossing.

MEER INFORMATIE

Prevoba
PestScan
Digitale rapportage

PestScan is een digitaal rapportagesysteem. Hiermee kunt u altijd beschikken over de meest actuele gegevens omtrent de plaagdierpreventie en -bestrijding in uw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld controlerende instanties is het door middel van de PestScan duidelijk op wat voor manier u omgaat met de plaagdierbestrijding en -preventie.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-10-22

Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast. Uitwerpselen van vogels zijn vies...

Geplaatst op 2020-10-22

Laat muizen niet binnen

Het is koud buiten. Muizen zoeken de warmte op. Via spouwmuur openiningen kun...

Geplaatst op 2020-10-21

Last van zomerinsecten ?

Door het warmere weer en de zachtere winters kunnen insecten beter de winter ...

Deskundig en vriendelijk!

- Marieke Verdouw

Prima service tegen een vriendelijke prijs. Kortom een aanrader!

- Valentijn van den Burgh

Hans, bedankt voor je snelle service! Ik kan een ieder Prevoba aanbevelen.

- Jan de Vries