Nieuws

 • Greentraps

  plug and play plaagdierbestrijding

  Lees meer
 • Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

  Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast.

  Lees meer
Meer nieuws

Optische vogelwering

Bird lazer

Deze professionele vogelverjager zorgt ervoor dat er geen vogels meer in de buurt komen. Dit apparaat werkt met een groene laserstraal die constant in beweging is. Vogels zien deze straal als een bedreiging, en komen dus niet meer in de buurt van dit apparaat. Beschikt over een automatische ON / OFF switch (om de 15 minuten).Bereik tot 500 m2.

Ideaal voor gebruik in/op:
* Magazijnen
* Torens
* Industriële gebouwen
* Overal waar vogels overlast veroorzaken

Advies: Vooral effectief in donkere gebieden en ’s nachts.

Birdshield set

Birdshield simuleert de aanwezigheid van de grootste natuurlijke vijand van de meeste vogels; de valk. Verjaagt effectief duiven, spreeuwen, ganzen en veel andere vogelsoorten zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Bescherm met deze vlieger gewassen, boomgaarden, daken en parkeerterreinen. Door het speciale design en de 360 graden draaiende mast kan de lijn niet in de knoop raken! Door de 7 meter lange telescopische glasfiber mast i.c.m. de bevestigingslijn haalt de Birdshield Vlieger een hoogte tot 12 meter en staat garant voor een natuurgetrouw vliegpatroon. Vliegt al bij lage windsnelheden! 

Bird Free 

Bird free in kant-en-klare schaaltjes is discreet en zeer effectief, ook op de meest hardnekkige plaatsen. De voorgedoseerde schaaltjes kunnen op zeer steile oppervlakken zoals hellende daken geïnstalleerd worden zonder lopend te worden. De voorgedoseerde schaaltjes zorgen niet alleen voor een snellere installatietijd; ze zorgen ook voor een nettere en gelijkmatige uitstraling.

De Bird Free gel met stevige textuur komt in schaaltjes van slechts 8 mm hoog. Een groot voordeel hiervan is dat het zelfs duiven afschrikt wanneer de schaaltjes achter de rand van een balustrade of richel geplaatst zijn. Het grote voordeel hiervan is dat de schaaltjes vanaf de grond niet zichtbaar zijn en het gebouw in kwestie hierdoor zijn esthetisch karakter bewaart en tegelijk schoon blijft.

Bird Free is zodanig ontwikkeld dat duiven er van wegblijven: ze zien een UV licht wat in hun ogen op vuur lijkt. De visuele afschrikking wordt extra versterkt door de geselecteerde voedselingrediënten in Bird Free, die als weerzinwekkend ervaren worden door de geurzin van de duif. Het visuele effect van Bird Free, dat door duiven als vuur ervaren wordt, is onmiddellijk na plaatsing zichtbaar. Duiven die terug willen vliegen naar een leefgebied dat jarenlang gebruikt is geweest, zullen wegvliegen zodra ze de schaaltjes zien staan.

In sommige gevallen kan het gebeuren dat bepaalde locaties zoals o.a. broed- en slaapplaatsen, zodanig aantrekkelijk blijken dat de meest dominante duiven 1 à 2 dagen na de plaatsing van Bird Free nog trachten terug te komen. Indien er sprake is van een dominant exemplaar dat probeert terug te komen nadat Bird Free geïnstalleerd is, zal deze verder afgeschrikt worden door de weerzinwekkende geur die de actieve ingrediënten afgeven. Na enkele dagen zullen zelfs deze meest dominante duiven de strijd opgeven en zal de locatie volledig vogelvrij zijn.

De werking van Bird Free wordt niet beïnvloed door extreme temperaturen zoals wind, regen of sneeuw. Het is speciaal ontwikkeld om alle klimatologische omstandigheden te weerstaan. Bird Free is inmiddels op duizenden commerciële locaties over de gehele wereld geïnstalleerd zoals bijvoorbeeld op vliegvelden, overheidsgebouwen, stadions, treinstations, ziekenhuizen, fabrieken, torens, bruggen, historische gebouwen en vele andere sites waar duiven voordien overlast of gezondheidsklachten veroorzaakten.

Terug

Nieuws

 • Greentraps

  plug and play plaagdierbestrijding

  Lees meer
 • Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

  Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Prevoba
Zwaluw 64
3435 AD Nieuwegein

030 - 605 1667
 • Diensten

  Diensten

  Prevoba levert innovatieve en betrouwbare oplossingen voor ongedierteproblemen bij bedrijven en particulieren

  Lees meer
 • Ongedierte

  Ongedierte

  De adviseur van Prevoba is er op getraint om insecten te herkennen en zo uw eigendom of voorraden te beschermen.

  Lees meer
 • Pest Scan Inloggen

  Pest Scan Inloggen

  Pest Scan Inloggen

  Inloggen

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.