Nieuws

 • Greentraps

  plug and play plaagdierbestrijding

  Lees meer
 • Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

  Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast.

  Lees meer
Meer nieuws

Duivenwering

De meest bekendste voorbeelden van vogels die schade of overlast veroorzaken zijn duiven. We kennen allemaal het beeld van met uitwerpselen besmeurde auto's, gebouwen en trottoirs.

Veel minder bekend is de schade aan gebouwen en de risico's voor de volksgezondheid die deze vervuiling met zich meebrengt. Naast duiven kunnen o.a. ook meeuwen, mussen, kauwen en roeken problemen veroorzaken.

Prevoba heeft diverse oplossingen voor deze vogeloverlast. Ieder vogelweringsysteem is steeds effectief tegen een specifieke vogelsoort.Een foutieve keuze kan daarom leiden tot onnodige hoge kosten.

Daarnaast bestaat een indeling van een bepaalde mate van overlast, waarbij de z.g. 'belastingsweerstand' van het systeem de bepalende factor is. Deze 'belastingsweerstand' is gebaseerd op het gedrag van vogels t.a.v. nestelen, overnachten en rusten.

AVIPOINT systeem:

Avipoint kan worden gebruikt om duiven onder allerlei omstandigheden te weren van gebouwen; uiteenlopend van dagelijkse zitplekken tot slaapplaatsen gedurende de nacht en van de smalste afvoerpijpen tot de breedste raamkozijnen. Avipoint is verkrijgbaar in diverse breedtes en dichtheid van de pennen.

AVISHOCK systeem:

Elektrische vogelwering. De werkwijze van het Avishock ® vogelweringssysteem

Elke 1,3 seconde zend het Avishock ®-kastje een elektrische schok van een fractie van een seconde, die er voor zorgt dat de vogel(s) weg vliegt en dit ook zullen blijven.

De voordelen van de Avishock ® op een rij:

- Efficiënte vogelwering doordat de duiven niet meer zullen terugkeren
- De Avischock is flexibel: kan in alle hoeken gebogen worden
- In tegenstelling tot andere volgelweringsystemen is de Avishock® niet zichtbaar
- Het Avishock ® systeem is snel geïnstalleerd
- Het Avishock ® systeem is diervriendelijk
- Het Avishock ® systeem is duurzaam

Netten systeem: 

Netten kunnen toegepast worden tegen de meest voorkomende vogelsoorten en hebben een hoge belastingsweerstand, waarbij rekening gehouden moet worden met de maaswijdte van het net.
 

Bird Free Gel:

Bird Free Gel is een vooruitstrevend product dat snel en eenvoudig is aan te brengen en direct zijn werk doet. Bird Free Gel houdt de ongewenste vogels van de objecten waar u de gel aanbrengt.

Door het aanbrengen van gel houden gebouwen, monumenten, kunstwerken, enz, enz, hun esthetische waarden.

Bird Free is ook te gebruiken in bijvoorbeeld fruitbomen.  Door de schaaltjes op te hangen blijven de vogels weg van uw heerlijke fruit. Een aantal schaaltjes met Bird Free Gel houden uw vensterbank vrij van vogels zoals duiven.

Birdwire draadsysteem:

Draadsystemen zijn een van de meest gebruikte systemen. Ze worden gebruikt om bv. huisduiven van gebouwen weg te houden cq. rustplaatsen te blokkeren. Het systeem is ook effectief tegen meeuwen maar kan niet tegen spreeuwen worden gebruikt. Birdwire draadsysteem is geschikt voor gemiddelde belastingsweerstand.

Het oplossen van problemen als gevolg van overlast door vogels is een zeer specialistische aangelegenheid. Voordat de definitieve keuze gemaakt wordt welk(e) vogelwering systeem (systemen) gebruikt gaat (gaan) worden, moet op locatie door een van onze adviseurs een gedegen inventarisatie worden uitgevoerd. Prevoba wil u graag adviseren op het gebied van de verschillende systemen welke kunnen worden toegepast.

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs: 06 - 524 811 55

Nieuws

 • Greentraps

  plug and play plaagdierbestrijding

  Lees meer
 • Avishock ® Elektrische vogelwering van Prevoba

  Nieuw: de oplossing tegen vogeloverlast.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Prevoba
Zwaluw 64
3435 AD Nieuwegein

030 - 605 1667
 • Diensten

  Diensten

  Prevoba levert innovatieve en betrouwbare oplossingen voor ongedierteproblemen bij bedrijven en particulieren

  Lees meer
 • Ongedierte

  Ongedierte

  De adviseur van Prevoba is er op getraint om insecten te herkennen en zo uw eigendom of voorraden te beschermen.

  Lees meer
 • Pest Scan Inloggen

  Pest Scan Inloggen

  Pest Scan Inloggen

  Inloggen

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.